Det er jo allerede nesten en uke siden...

...men jeg må jo nesten bare fortelle at jeg holdt en sprell levende kvelerslange forrige lørdag! Jeg var på utdrikningslaget til Nancy, og vi var i Dyreparken :-) Vi gjorde mye gøy, men jeg tror nok jeg må si at å holde kvelerslange og mate tigeren var høydepunktene! Jeg matet ikke tigeren da, men jeg stod temmelig nærme når den reiste seg opp på to bein og ble sikkert 3 meter høy (føltes jaffal sånn :-P)! Jeg må bare si at jeg kan anbefale parkvandring i Dyreparken hvis man skal ha utdriknigslag, bursdagsfeiring eller andre ting, det var utrolig moro! :-D

Denne uka har vært ganske slitsom, dvs, jeg er ganske trøtt nå mot slutten :-P Mandag til onsdag var jeg på kurs og lærte om Babath-konseptet. Det var utrolig lærerikt og spennende, og jeg får litt dårlig samvittighet for at jeg ikke kunne lat dette fra før, for man får jo en litt annen tilnærming... Men så kom jeg tilbake på jobb igår da, og jeg må jo si at det var litt vittig å se at alt jeg hadde trenet på på mine kolleger, ikke nødvendigvis virket på samme måte på mine pasienter :-P Heldigvis var vi 5 stk fra SSR på kurset, så vi får øve litt mer på hverandre, og minne hverandre på hva vi har lært :-)

Denne helga er jeg rett og slett litt spent på! Idag er det jo 1.mai, så da skal vi nok til Mosby på marknad. Det er jo alltid litt koselig, treffer mange folk en ikke treffer så ofte :-) Seinere idag kommer Kasper, bikkja til tanta og onkelen min, og han skal bo her i helga. Det blir jolitt uvant å ha en hund i huset, men det går sikkert bra. Tror kanskje det er katten som blir minst fornøyd med å være ute hele helgen :-P Og imorra kommer Vida og Ole på besøk, de skal sove her til søndag. De er kusina og fetteren min, og de er 8 og 12 år. Så da skal vi prøve oss som 5barns-foreldre, haha! Og på søndag har Marie bursdag, hun blir 3 år, så da er det familieselskap på ettermiddagen :-) Så det er vel ikke helt unaturlig at jeg er litt småstresset  over at jeg ikke har handlet inn noen ting ennå... Må handle inn til mexicansk suppe også, for jeg skal jo ha ergoene her på mandag :-D JAffal mye spennende å se fram til de næmeste dagene :-)

Men nå skal jeg gå og vekke gubben, sånn at jeg kan sove en liten halvtime til.. det er så deeeeilig!!

Ha en fantastisk helg, alle sammen!! :-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits