Laaaaanghelg!

Skal ikke på jobb før på tirsdag :-D det er jo litt deilig å tenke på da ;-)

Men altså, nå må det skjerpings til i heimen! Jeg er jo reine kakemonsteret for tida! Hver dag denne uka har det vært kake, is eller andre lekre, usunne ting.. jeg har rett og slett stappa i meg, og jeg er FLAU! Nesten ikke rocka med ringen heller, og jaffal ikke vært på trening (utenom magedansen da).. uff, jeg er så dårlig!! Jeg må skjerpeskjerpeskjerpe meg! Men altså... når Marie hadde bursdag på søndag (GRATULERER PÅ ETTERSKUDD, SNUPPA MI!), så måtte vi jo bake kaker, og så blei det så mye igjen og mamma satt også fra seg no kake... huff... ærlig talt, det kan jo ikke bare stå der og rope "Liiiiiseeee, Liiiiiiiiiiseeeeeee, LIIIIIIIISEEEEEE!!!!".. Jeg må jo bare spise det så jeg slipper å tenke mer på at det står der! Sant??? Men nei.. nå må jeg rett og slett på diett. Ikke noe annet enn gulrøtter og stangselleri og is.. oups! Jeg mente selvsagt tomater! på denne jenta her fremover! Det må vel snart gå inn på meg at sommeren nærmer seg og jeg ikke kommer unna at jeg må på stranda med ungene... Det skal jo ikke gå utover de, det er jo ikke de sin feil at mamma ikke klarer holde seg unna sjokkis... :-S Nei, skjerpings, gamla!

Men så er det altså langhelg nå da, og jeg skulle egentlig på tur med gubben.. hadde fått barnevakt og alt, men det gikk i dass likevel. Får satse på et par dager i båten uten unger til sommeren heller, kanskje... Litt skuffa, menmen... "Det er jo ikke så nøye"... Mamma var jaffal snill og sa at hun kunne ha ungene fra fredag til lørdag uansett, så da kan vi kanskje finne på noe koselig imorra kveld, jaffal :-)

Nei, jeg må komme meg avgårde og hente krapylene :-P Og så må jeg finne på noe middag... argh, at det skal være så vanskelig med den middagen! Null middagslyst, bare lyst på kake... off... Lise! Husk: bikini!!!!!! Ok, ikke lyst på kake lenger... jo litt... BIKINI! Uææææææ!!!

3 kommentarer

lise

11.mai.2009 kl.09:53

Ja, badeburka hørtes bedre ut!!! :-D Men spørs vel om Mannen hadde vært fornøyd da ;-)

Susanne

11.mai.2009 kl.09:51

Bikini ,hva er det? Tenkte å kjøpe meg en fancy badeburka i år jeg... Kake er litt for godt... :)

Iselin

10.mai.2009 kl.13:10

Huff..det er et slit... Men du ser da i det minste det komiske i livet! :-D

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits