Vaskeball, liljekonvaller og sånt... :-)

Ah, for en herlig helg! Fredag hadde jeg fri, men var på foreldresamtaler i barnehagen da :-) Det var jo igrunnen bare koselig det, hadde jo blitt overrasket hvis de hadde prøvd å si at noen av MINE unger var rampete :-P Nei alt var i skjønneste orden; Karoline er klar for å begynne på skolen, Marie var stor og flink og klar for å over på stor avdeling, og Kristoffer er på nivå med en 2åring på mange måter (han er 16 mnd...). Så mor skal ikke klage ;-) Men samtidig så vet jeg jo at det er sjelden de sier noe om det når det er noe negativt også, da... hehe... Jaja.. var og bada etter barnehagen, og så leverte vi ungene hos mamma. Mannen og jeg dro hjem og spiste god middag, og så gikk vi på kino. Vi så Knowing, og MAKAN til DRITTFILM! For det første så liker jeg ikke skumle filmer i utgangspunktet, men jeg syntes at den var sånn nogenlunde troverdig til å begynne med, men på slutten hadde jeg mest lyst å reise meg og gå... herremann! Nei, bortkasta kino! Men deilig å gå ut uten unger, da... gikk rett hjem og la oss etterpå, for Mannen skulle "tidlig" opp og i utdrikningslag på lørdag :-) Jeg henta ungene tidlig, og så dro vi til Inger og hentet vaskeballer.

Vaskeballer krever et eget avsnitt i denne bloggen. Jeg har vært helt på sipperen i det siste, når jeg oppdaget at ALLE vaskeballene mine var borte eller ødelagt, og det går jo ikke an å få tak i butikken lenger heller. Jeg har jo brukt "skuffen", men var absolutt IKKE fornøyd med det! Og så mange som sier at nei det er bare tull å bruke vaskeball, det sliter på klærne og blablabla... Jeg kjøper så mye tøy at det har jo egentlig ikke noe å si, jeg er lei av tøyet før det er slitt (som regel) anyway! Så altså, en dag i uka så var jeg på sammenbruddets rand, og måtte bare gi uttrykk for det på facebook (gubben er litt overgitt over meg der, altså, at det er så mye jeg bare MÅ la alle i hele facebookverden få vite om mine tanker, ord og gjerninger), så jeg skreiv at jeg lurte på om noen hadde en vaskeball til overs... og føyde til og med på plis på slutten. Og joda, jeg kunne bare komme til Inger og hente to stykker! Så gjett om jeg gjorde!! Og jeg ble litt ertet for det da, men det har jeg skuldre til å bære :-) Så tusen takk til Inger for vaskeballer! Lurer på om det samme funker på tørketrommel????

Så altså, etter jeg hadde hentet vaskeballer, så tok jeg med ungene på Høie fabrikkutsalg, for å kjøpe noen bursdagsgaver. Og så kjøpte jeg litt ekstra... de har jo så mye fint der! :-D Fikk levert Karoline i bursdagselskap til Hadi, og så dro jeg med de to yngste til Nancy (Terje var jo i sitt eget utdrikningslag, og ho hadde like lite å finne på som jeg...). Men hoi og hoi! Jeg fikk jo bare avkreftet alt det koselige de fortalte om ungene mine på foreldresamtaler dagen før... Jeg orker ikke fortelle alt i detalj, men jeg burde vel strengt tatt ha vasket hele huset deres før jeg gikk..... Og det toppet seg liksom litt for meg når jeg fulgte Marie på do og Kristoffer skulle være med, og mens jeg satt på do når Marie var ferdig, og tisset i strie strømmer: DA fant de skapet med alle do-rullene! JIPPI!!! Og de syntes det var helt fantastisk gøy begge to, kanskje særlig fordi jeg ikke kunne reise meg fra doen heller uten å måtte ha vasket hele badet deres etterpå.... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jeg var litt sur, jah! Menmen, det gikk seg til, tror både Nancy og jeg var litt glad vi ikke kunne være så lenge, for vi måtte jo hente Karoline igjen... :-P

Når ungene skulle i seng, så kom Nancy over til oss, og vi så film (Gutten i den stripete pysjamasen, sååå fin film, men såååå trist på slutten!) og koste oss med is og godteri i herlige mengder :-) Det var veldig koselig :-) Snakka med ho idag, og hehe... Terje var visst ikke i så god form, men det er vel sånn det skal være etter sitt eget utdrikningslag. Jeg tror forresten jeg må sende Mannen i utdrikningslag oftere, jeg, for han har mest bare ligget på sofaen i hele dag og ikke mast noenting om alt som skulle vært gjort ;-) hihi. Men vi fikk hentet bilen hans i byen og så dro vi til svigers en tur. Og de hadde liljekonvaller i skogen bak huset, så jeg fikk plukket en fin bukett som står og dufter så herlig på kjøkkenbordet :-) LOVE IT! Og imorra har jeg bestemt meg for å kjøpe forglemmegei-frø og så i hagen, ved steingjerdet. åååå, de er så søte! Håper det funker.

Men jeg merker at jeg burde oppdatert bloggen litt oftere, har jo helt munndiare når jeg først setter igang... Men blir ikke så veldig motivert heller da, når folk ikke gidder å kommentere noe engang!! Kom igjen folkens! Det er bare å si "Hei, jeg var her!" ... for eksempel... Plis? ;-)

11 kommentarer

lisemor

27.mai.2009 kl.00:36

Takk, Inger, det var koselig ;-) Og ja, vaskeballene, de er fortsatt i bruk, så godt som hver dag!! :-D

Inger

27.mai.2009 kl.00:27

Hei LiseDet er en fryd og lese alt du skriver,du er kjempeflink.Ja det var godt vaskeballene kom til nytte.Tørketrommel har jeg ikke selv engang så der må noen andre trå til.Fortsett og skriv jeg leser jeg.klem Inger

lise

11.mai.2009 kl.21:05

Off, tøy til de små???!?!? Skal de ha tøy på også???? Skrekk og gru! Tror jeg må en tur på sørlandssenteret på lørdag, ser rett og slett ingen annen mulighet!!! Det var da som pokker!!! (;-P)

Anne

11.mai.2009 kl.15:48

Heia - så skjønt å lese hverdagen din med din små...... ser det foran meg...... spesielt på do ??????? ha ha haaaaaaaGøy å lese at andre har det som oss andre. barn er og skal være kreative. Slipp de løs og le godt etterpå.Ha en fin uke før 17.mai. (kjøpt tøy til de "små"?

Susanne

11.mai.2009 kl.09:54

Så koselig at barna dine er så fantastiske og kreative.. :) Tviler ikke med en mamma som deg. Flira godt av toalettpapirseansen ja. Ha en fantastisk dag!

lise

11.mai.2009 kl.09:51

Haha, nei det med tørketommel var mest en spøk ;-) Og Knowing... hmmm... jo den er verdt å se på dvd, men når man er på kino sånn ca tre ganger i året, så var det liksom ikke helt det store.... ;-)

Camilla

11.mai.2009 kl.09:21

:) Koselig å lese på bloggen din! :)

Iselin

11.mai.2009 kl.07:53

Hahaha! Atter et bra innlegg av deg! :-DDet var godt at vaskeballmysteriet løste seg. Tviler på jeg kan hjelpe med tørketrommel...Jeg har egentlig hatt store forventninger til Knowing-filmen. Men er den ikke verdt å se på dvd engang?

lise

10.mai.2009 kl.23:13

Takk snupper :-)Og Tone, du må bare ta en tur ut uansett, med eller uten vaskeball ;-P

Lillebølla

10.mai.2009 kl.23:08

Er ikke så flink å kommentere når jeg er å leser :P Du er utrolig flink å skrive, ser alt for meg:) Morsom lesing:)Klem Lillebølla

Tone

10.mai.2009 kl.23:01

Hahah!!! Det er en fryd å lese bloggen din, hehe!!! jeg ser det så utrolig godt foran meg det du skriver *ler*Og hvis jeg noen gang kommer over en ekstra vaskeball, så lover jeg at jeg skal kjøre ut til deg med den. Helt sant!! *Men kjenner vel ikke noen som bruker vaskeball jeg.. Hmm* Men jeg skal ha deg i baktankene, hehe!!! :) :)

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits