Litt syk, jah... åhr.

Åååååhr! Ikke no i form :-( Et lite snev av svineinfluensa, tenker jeg... men så må jeg liksom dra meg på jobb likevel.... åhr jeg er så teit! Fått feber også idag, må vel snart lære meg å ta kroppens tegn litt mer alvorlig kanskje???? dustelise. Det er litt merkelig åssen ungene liksom ikke senker seg til mitt lydnivå når jeg er syk? De bare fortsetter like høyt, fort og galt som vanlig, liksom.. skjønner ikke hva som går av de :-P

Men altså, jeg er litt i en dal for tida... litt mye å tenke på i forhold til åssen det skal gå til høsten. For jeg MÅ jo ha jobb, sjøl om luselønna mi ikke holder til mer enn renta... Så jeg må vel høre med de på jobb om de vet noe om høsten, og hvis de VET at jeg ikke får jobb uansett, så hadde det vært greit å vite... jaja... mi får sjå..

Har jo ting å glede meg til også da, feks så er det jo Melodi Grand Prix på lørdag! JUHU!! Gleder meg til å se Alexander Rybak vinne hihi!! Selv om Tyrkia har en ganske kul sang de og, da... Vi skal til Kristin og Ansten og se det, for vi har jo ikke tv, de var hos oss på Grim og så det ifjao, for da hadde ikke DE tv, hehe... Koselig da!! Og man må jo ha noe å se frem til ;-)

Ellers så holder Gubben på å male huset, fra hvitt til grått. Jeg trodde kanskje det kom til å bli litt mørkere grått en det blir, men pyttpytt. Tror det blir fint likevel, jeg :-) Bare litt dårlig samvittighet for at jeg sitter her på datan mens han maler, men så har jeg nesten 39 i feber også da... skal snart legge meg, tenker jeg, selv om gikk hjem tidlig fra jobb og sov 3 timer. Men hvis jeg ikke får sove får jeg jaffal slappe av litt og lese videre i "Havfruestolen" :-) Det er en nydelig bok fra Sue Monk Kidd, som også har skrevet "Bienes hemmelige liv". Hun skriver så utrolig vakkert! Jeg skulle sett Bienes hemmelige liv på kino, men jeg rakk det aldri.. så får se den når den kommer på DVD i stedet, som vanlig :-P

Nei, dere må ha det fint, og så kan dere godt skrive en kommentar SELVOM jeg ikke sier på facebook at dere skal det! ;-)

3 kommentarer

Anne

14.mai.2009 kl.11:19

Jepp, jeg flytter hjem om ca to uker til! Og ja - jeg er vel litt på randen av sammenbrudd (eller å du skrev), skal slappe av i sommer jeg.. Hvis det går ann hjemme på strai ;-) Ihvertfall bo der inntil videre!

lise

14.mai.2009 kl.08:34

At han går videre?? Er ikke han videre uansett, siden vi kom så høyt ifjor? Trodde det, men det var kanskje feil?? :-S Ikke så nøye, egentlig, for vi VET jo at han kommer videre ;-)

Kjersti

14.mai.2009 kl.08:28

Uff da, ikke noe kjekt å være syk. Får jo håpe det ikke er svineinfluensa... ;-) God bedring i alle fall! Og jeg skal også se Alexander Rybak vinne på lørdag! Må se i kveld først da, at han går videre :-)

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits