Gratulerer til mannen min!

Han fyller 33 år idag :-D Stor gutt ;-)

Ja, det har vært litt av en helg her gitt! Starta helga med at Karoline ramla i ei steinrøys utenfor huset her... Blodblodblod i munnen, måtte jo bare skylle så jeg kunne se hva det var, hun fikk panikk når hun så blodet :-P Så at hun blødde rundt fire-fem tenner, små kutt i tannkjøttet osv... Vi stakk innom en tur på legevakten, dvs Karoline og mannen min, de kom ut etter to minutter med beskjed om at det kom til å gå bra. En time seinere var halsen til Karoline så hoven at hun så ut som ei padde :-P Og så klarte ho ikke å snakke... off... ringte legevakta igjen, fikk beskjed om å se det an, så ho fikk en paracet for smertene, og tilslutt så sovna ho. Dagen etter var hevelsen gått litt ned,og hun klarte å snakke litt, men spiste ingenting, var jo så vondt stakkars. I tillegg var ho helt BLÅ under haka, ser ut som noen har dælja til ho :-S Ho snakker jo fortsatt litt pussig, men det går seg vel til.. Utrolig hva man skal gjennom... :-P

Lørdag hjalp jentene Mannen å male huset (det blir så fiiint!!!), de var så flinke så, selv om Karoline bare malte der hun fikk beskjed om at hun IKKE skulle male...  De var jaffal utrolig søte, Karoline med gammal jakke og bukse og sydvest og med plastposer tapet fast rundt beina (Mannen prøvde å innbille ho at det var sånne tøffe støvletter som mamma hadde ønsket seg i mange år, men som vi ikke hadde råd til...), Marie med gammel genser og joggebukse og støvler og aaaaltfor stor caps :-P De var litt av et syn (og jeg har selvsagt ikke tatt bilder.... :-P)!

Sånn litt utpå så dro vi over til Kristin og Ansten og fikk lov å se på Grand Prix :-D Og hvilken folkefest! Søte lille dukkemannen, hehe :-) Godt at vi fikk det med oss, jaffal :-) (Og dere er sikkert lei av å høre det men ÆRLIG TALT, Synnøve Svabø kunne godt ha tatt noen pustepauser innimellom!) Og Marie stakkars, hun fikk STRENG beskjed av Kristin om å gå og legge seg, trodde hun, men så snakket Kristin til bikkja... hehe... Marie ble så lei seg, stakkars snuppa :-P Men tror nesten jeg synes like synd på Kristin, tror ho fikk litt dårlig samvittighet :-P Var jaffal en utrolig koselig kveld, synes jeg, er koselig med gode venner ;-) Og utrolig nok, så sovnet både Kristoffer og Marie etterhvert, og vi fikk stappet oss med is og godis ;-)

17.mai var kald. Vi var trøtte og kalde, men det ble koselig likevel! Var og så barnetoget i Torridal, hjembygda mi. Det var jo siste sjanse til å feire i Torridal på noen år, neste år er jo Karoline på skolen (:-S)! Vi skulle vært i Ravnedalen og hørt på Kristiansand Janitsjar (og mimret litt, Mannen og jeg traff hverandre på korpstur med dem for ganske nøyaktig 9 år siden!), men vi orket ikke, ungene var trøtte og sure, så vi gikk hjem en tur, sov litt og spiste pølser og vafler, nam!! Så så vi borgertoget og så reiste vi til Anne Britt og Ronny, det var koselig for liten og stor! :-D Og så gikk vi hjem og la oss, godt fornøyde!

Ikke så lett å få ungene opp idag, menmen... ikke så lett å få oss voksne opp heller ;-) Kristoffer var på Helsestasjonen og fikk sprøyte, og han KJEFTET på helsesøster, dette var ikke gøy! Hehe, søtnosen min :-)

Og nå sover Karoline i Dyreparken (jeg HÅPER hun sover, klokka er snart ett på natta!), dette har hun gledet seg til i mange uker, eller kanskje faktisk mange måneder! Og selvsagt måtte det regne idag, og selvsagt skal barnehagen streike imorra klokka 12, så de fikk litt mindre tid en planlagt også.. men jeg tenker hun har mye artig å fortelle når hun kommer hjem imorra (og er sikkert trøtt så det blir lett å legge ho og :-P)!

Men nei, kanskje denne mamman skulle sove bittelitt??? Tror det...

Håper dere har det bra alle sammen, og så håper jeg at ingen hacker/cracker bloggen min, slemme slemme mennesker! :-(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits