Oppdatering om barnehagestart.

Jeg har fått massiv støtte her, på facebook og på babyverden etter forrige innlegg, takk for det!
Trodde jo ei stund at det var JEG som var koko, men fikk heldigvis avkreftet det, da ;-)

Orker ikke ta hele historien, men etter en dag hvor Kristoffer var en skikkelig j....unge etter barnehagen fordi han ikke hadde sovet, klarte gubben å overbevise de i barnehagen om at han må få lov å sove om dagen. Så nå går det på skinner, jaffal frem til de begynner med turdag, for han får ikke sove på tur... Og når de synes det blir for kaldt til at han kan sove ute (selv om han har sovet ute i ti minusgrader :-P)

Men det må sies, at det kommer til å ta noen måneder før denne mamman får full tiltro til de i barnehagen igjen..... det skal veldig lite til før det bare eksploderer fra i side, så håper de har tenkt å spille på lag fremover!

Men det viktigste er jo at guttungen har det bra, og han stortrives og er SÅ stolt over å være oppe med de store :-) De skryter av han og sier han er en skikkelig kosegutt, og DET er han jo ;-)
Og Marie, stakkars, hun passer sånn på lillebroren sin at eneste gangen hun helt klarer å la være å sjekke om han har det bra til enhver tid, og leker for seg selv, det er når han sover.
Når han er utenfor gjerdet og hun er innenfor, står hun bare ved porten og ser og ser <3 Skjønne jenta mi ;-)

2 kommentarer

Lillebølla

15.aug.2010 kl.14:58

Håper alt er bra med dere, er lenge siden jeg har besøkt blogger rundt omkring nå:) Har hatt 4 uker ferie, og brukt pc'en lite.. Men nå når høsten er på vei, er det nok lettere å bli sittende inne - og surfe innom de flotte bloggene rundt omkring.
Klem fra Lillebølla

Linn

13.aug.2010 kl.15:13

Godt det blei orden paa det! skulle bare mangle. Tror det hadde tatt tid or meg ogsaa aa faa tiltro til dem igjen. Haaper alt gaar bra fremover

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits