Verdens verste frokost! :-S

Her sitter jeg, på en helt vanlig mandag morgen, og drikker smoothie. Ikke sånn en deilig, kald smoothie med frisk frukt, juice og youghurt. Nei nei nei! En GO 123 smoothie, som visstnok skal smake blåbær og banan! Men det eneste jeg kjenner, er at tunga mi antakelig holde på å etse vekk mens jeg sitter her i trusa og bhen og skriver så magen skvalper.
Namnam, deilig frokost!

Dere som kjenner meg, vet at jeg i prinsippet er imot pulverslanking, spesielt når man har små barn som man liksom skal være et forbilde for. Menneh... denne sommeren krever spesielle metoder. Og jeg har ingen planer om å innta et herlig (?) ristemåltid foran ungene. Never. Men frokost på vei til jobb, og kvelds når ungene har lagt seg... og så er det bare for å få en kickstart på slankingen etter sommeren. Shredder også, så da bør det jo bli bra?

Gah, jeg holder på å brekke meg for hver slurk. Har hørt noen si at etter en stund, så venner man seg til smaken. Sånn som med øl, sier gubben min. Man må bare drikke det så mye og så ofte at man til slutt liker smaken. Men jeg liker ikke øl heller, jeg, så jeg vet ikke... :-P

Nei nå må jeg få i meg dette makkverket, så jeg kan gå og bli kvitt noe blod hos blodbanken :-P

Ha en herlig dag, dere, og NYT maten!

9 kommentarer

HegeKristin

16.aug.2010 kl.11:33

uff da x)

stine

16.aug.2010 kl.11:12

hahaha. stakkars deg, h¨åper det blir vært det. du får knipe igjen på nesen og styrte alt ned på en gang, så drikker du litt melk før du åpner nesen ;) ha en fin dag :D

Anneerkul

16.aug.2010 kl.11:03

Æsj, det hørtes ikke godt ut. Ha en fin dag da :)

Gro

16.aug.2010 kl.10:49

Det hørtes ikke særlig godt ut nei. Huff. Er det ikke bedre å bare spise sunt og trene enn å presse i deg sånne slanketing? :P.

Kristine i Kina

16.aug.2010 kl.10:21

Uuuh, det hørtes ikke særlig godt ut! Måtte bare kommenter da jeg akkurat har postet et innlegg om min favorittfrokost. Er nesten at jeg tror du kan få en mye bedre frokost ved å lage din egen smoothie med masse friske bær, yoghurt og proteinpulver. Hiv i deg et par vitaminpiller på toppen, og morgenen er god! :)

Maria S.S. Olsen

16.aug.2010 kl.10:14

Kjempefin blogg :D!!

Molly<3

16.aug.2010 kl.10:07

http://www.gratismakeup.no/?r=53041 Har du lyst til å få et gavekort på 150 kr, eller 200 kr på H&M? Bare registrer deg på denne linken, det er 110 % gratis. Alt du trenger å gjøre er å tjene poeng, når du har 300 poeng, får du gavekort!

Tokio hotel - nyhetsblogg

16.aug.2010 kl.09:54

liker du tokio hotel?

stikk innom bloggen min da :)

Åshild

16.aug.2010 kl.09:13

Så pen blogg ! :)

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits