Jeg gir meg snart opp...

Målet er liksom å komme i litt bedre form snart...
Klare å trene LITT
(jeg og lillesøster skal begynne på yoga!
Hurra!),
klare å holde meg litt i skinnet
og bare spise vanlig, sunn mat,
holde meg unna godisane....

Så jeg lagde meg lunsj nå just.
Fruktsalat!
Sunt, sant!
Men så...
Bare pittelitt is på.
Og så litt sånn sjokoladesaus,
den som stivner på isen.
Og så noen cookiedeig-kuler,
for det må jo passe godt til is.
Og hvorfor ikke lage seg en mocha også?
jeg trenger å trene på å ikke lage den for svak....

Oi.
Sunt?
nope.

Hadde vært greit om noen kunne slå meg i huet,
helst med no hardt.

Sukkh.

4 kommentarer

lisemor

30.des.2011 kl.01:06

missM:Skjønner godt du må le... går i samme fella hver gang,jeg :P Har heldigvis holdt meg sånn nogenlunde på samme vekta i jula, men jeg burde absolutt heller gått ned... men starter på ny frisk over helga! Stå på, missM! :D

missM

29.des.2011 kl.16:43

Hahahaha, jeg må le. Det begynte jo så bra med frukten... Jeg har gått opp en 2-3 kg i jula :S Så nå til neste år er det ingen nåde. DA skal jeg være flink både med trening og kost. Det værste er de 2 første ukene, og så er det denne viljestyrken da... Men jeg SKAL ;) Har bestemt meg og da må det bli sånn!

lisemor

29.des.2011 kl.14:17

Martha:Hehe, enig, ikke bra! Jeg jobber med å bygge meg opp et forbedringspotesniale, kanskje...? :P

Jeg har vært på yoga før, og jo det er trening ;) Og for å si det sånn, når jeg har vært dårlig i over ett år, uten å få trent noe som helst, så tror jeg nok at yoga er bra nok å begynne med. Må ha noe jeg ikke blir helt utslitt av, for bruker veldig lang tid å restituere meg etter trening.... :)

Og pusting er jo viktig? Uten pust kan vi ikke leve ;)

Martha

29.des.2011 kl.14:08

Ojj, guri! Dette er ikke bra! Jeg elsker fruktsalat!!! Uten noooe ekstra søtt oppå :P Det er jo så søtt i seg selv :) Rent og godt for kroppen!

Og må bare si det.. Jeg har begynnt å trene på Elixia.. Og YOGA er IKKE trening.. Det er puuusting, og strekking av kroppen.... Jeg ble iallefall skuffet :P Ikke at jeg ventet meg en heidundranes trenings økt heller da, det er jo yoga liksom.. Men gaaad så kjedelig, og merkelig! haha.. følte meg litt dum der jeg satt å puuuuusta og strakk på det ene og det andre benet :P haha.. MEN, kan jo hende det funker for deg ;) Lykke til! Gleder meg til å høre om fortsettelsen :))

Skriv en ny kommentar

lisemor

lisemor

30, Kristiansand

Jeg blogger om det som skjer meg, lite og stort. Ikke så god med bilder, men tusen ord sier mer enn ett bilde, så dette er mer bloggen for de som liker å lese :-P Du kan følge meg og bloggen på Facebook, søk på Lisemors blogg! :)

Kategorier

Arkiv

hits